юли 23, 2024
NanoAsia стани наш партньор

В света на козметиката, където иновациите и качеството вървят ръка за ръка, една марка се откроява със своята революционна технология и посвещаването ѝ на здравето и красотата – NANOASIA. 

Това не е просто още един козметичен бранд – това е символ на бъдещето на, където всяка формула е създадена с мисъл за дълбокото подхранване и защита на кожата. 

Съчетавайки най-новите научни постижения с чисти, безопасни и ефективни съставки, NANOASIA представлява вълнуващия нов свят на козметика, обогатена с пептиди, аминокиселини и растителни стволови екстракти.

Защо NANOASIA привлича вниманието на козметолози, дерматолози и пластични хирурзи по целия свят? 

Отговорът е простнашата мисия е да предложим продукти, които не само изпълняват обещанията си за красота и “вечна младост”, но и гарантират здравословна грижа за кожата. 

Продуктите на NANOASIA са разработени в южнокорейски лаборатории, известни със своя иновативен подход и са специално адаптирани за европейския тип кожа. Те са богати на натурални съставки и са лишени от сурови химикали, които могат да увредят здравето Ви.

Открийте как NANOASIA преобразява индустрията и как можете да станете част от тази революция!

Независимо дали търсите ефективни решения за собствените си кожни проблеми или желаете да разширите асортимента на Вашия бизнес с иновативни и качествени козметични продукти, NANOASIA предлага решение за всеки!

ПАРТНЬОРСТВО

Сътрудничество с NANOASIA – присъединете се още днес!

Иновациите оформят бъдещето и да бъдете част от революцията не е просто възможност, това е привилегия! 

NANOASIA отваря врати към света на нанотехнологиите, предлагайки ексклузивни патентовани формули, които преобразяват кожата без аналози на пазара. 

Станете един от избраните специалисти, които могат да предложат на своите клиенти върховите постижения в областта на козметиката!

Присъединявайки се към нас, Вие не само ще привличете нови клиенти, търсещи алтернативи на инвазивните процедури, но и ще разширите Вашия бизнес с продажбата на домашната линия на NANOASIA

Статистиката показва, че 90% от клиентите се завръщат, което гарантира устойчив растеж на печалбите и формирането на база от лоялни клиенти.

Какво предлагаме на нашите партньори:

 • Готов бизнес модел: стартови пакети, съдържащи всички необходими продукти и оборудване за започване.
 • Лично обучение: задълбочени познания за концепцията и процедурите на NANOASIA, гарантиращи високо качество на услугите.
 • Статут сертифициран специалист на NANOASIA: печат за качество и доверие в очите на Вашите клиенти.
 • Специални цени: по-изгодни условия за закупуване на продукти, както в началото, така и през цялото време на партньорството.
 • Висококачествени продукти: научно обосновани и патентовани формули, преминали строг качествен контрол и сертифицирани по Европейски стандарти.
 • Бонус система: специални оферти, кампании и отстъпки.
 • Подкрепа на всеки етап: ние сме заедно с Вас във всяка стъпка, помагайки Ви да развивате Вашия бизнес.
 • Гъвкава система за плащане: улеснява полагането и поддържането на успешно партньорство.

Станете част от екипа и разкрийте нови хоризонти пред Вашия бизнес, предлагайки здравословен и иновационен избор на Вашите клиенти!

Защо NANOASIA?

NanoAsia стани наш партньор - за нас

Важността на избора на правилните продукти не може да бъде пренебрегната – стои в основата на нашата философия със своите иновативни, безопасни и ефективни решения, които отговарят на нуждите и желанията на днешните взискателни потребители. 

Но какво точно прави NANOASIA така различна и предпочитана? 

Отговорът лежи в няколко ключови аспекта:

 • Иновативни нанотехнологии: зад продуктите ни стоят напреднали научни изследвания и разработки в областта на нанотехнологиите. Това позволява активните съставки да проникват по-дълбоко в кожата, осигурявайки по-видими и дълготрайни резултати.
 • Патентовани Формули: всеки един е разработен с уникална формула, която е патентована. Това гарантира, че получавате ексклузивен продукт, който не може да бъде намерен другаде.
 • Безопасност и ефикасност: проектирани са да бъдат максимално безопасни за всички типове кожа, включително и най-чувствителните. Те са свободни от сурови химикали, които могат да навредят на кожата и здравето.
 • Резултати от първа употреба: благодарение на високата концентрация на активни съставки, клиентите могат да видят видими подобрения в състоянието на кожата си още след първата употреба.
 • За всеки възраст и тип кожа: разработени са да отговарят на нуждите на жени и мъже от всякаква възраст с различни типове кожа.
 • Подкрепа за здравословен начин на живот: не е само за външна красота – ние насърчаваме здравословния начин на живот и вярваме, че красотата идва отвътре навън!
 • Сертификация и съответствие с Европейски стандарти: всички продукти са строго тествани и сертифицирани, за да отговарят на високите изисквания за качество и безопасност в Европа.

Избирайки NANOASIA, Вие избирате партньор, който вярва в силата на технологите и величието на природата!

Нашата мисия е да предложим продукти, които променят живота Ви към по-добро, докато защитаваме и подхранваме кожата Ви!

Продуктова линия на NANOASIA

Създадена, за да отговори на разнообразните нужди на кожата, като предлага решения, които са както ефективни, така и здравословни. 

Всеки продукт е разработен с грижа и внимание към детайла, като се използват само най-чистите, но и най-мощни съставки. 

Ето защо нашата линия включва:

 • Наномолекулни серуми: основата на нашата технология, тези серуми проникват дълбоко в кожата, за да доставят активните съставки там където са най-нужни. Идеални са за подмладяване, хидратация и възстановяване на кожата.
 • Кремове за дневна и нощна грижа: специално формулирани, за да предложат максимална хидратация и защита през деня, както и интензивно възстановяване, подхранване през нощта.
 • Продукти за специфични проблеми на кожата: борбата с акне, пигментация, фини линии и бръчки изисква специализирани решения, затова нашите продукти са разработени да се справят с тези предизвикателства ефикасно, но и безопасно.
 • Слънцезащита: защитата от слънцето е критична за предотвратяване на стареенето на кожата и други увреждания, причинени от UV лъчите. Нашите слънцезащитни продукти предлагат висока защита, като същевременно подхранват.
 • Домашна грижа: вярваме, че професионалната грижа не трябва да спира в салона. Нашите продукти за домашна употреба са идеални за поддържане на здрава и сияйна кожа всеки ден.

Всяка формула е създадена с мисълта за едновременно максимална ефективност и безопасност, като се избягват суровите химикали!

Резултатите говорят сами за себе си – клиентите виждат значимо подобрение в състоянието на кожата си, което ги кара да се връщат за повече!

Продуктите на NANOASIA са мост между научните постижения и ежедневната грижа за кожата, предлагайки на клиентите не просто козметика, а ключ към здравословен начин на живот!

Процедури

Газо-течен пилинг: революция в безинжекционното подмладяване

Газо-течен пилинг от NanoAsia

Газо-течният пилинг е иновативна процедура, която използва сгъстен въздух и вода за постигане на дълбоко почистване, хидратация и подмладяване на кожата. С този метод, Вие можете не само да премахнете мъртвите клетки и да полирате кожата, но и да обогатите дълбоките ѝ слоеве с витамини, минерали, пептиди и хиалуронова киселина.

Барофореза: ефективност срещу инжекциите

Барофореза от NanoAsia

Барофорезата предлага интензивно проникване на активни съставки в кожата без нуждата от инжекции. Тази процедура е идеална за третиране на разширени пори, мимически бръчки, възпаления и пигментация, като осигурява бързи и забележими резултати без дискомфорт и време за възстановяване. Използването на специално разработени серуми NANOASIA ускорява процесите на клетъчна регенерация и подобрява общото състояние на кожата, като я прави по-сияйна, здрава и млада.

Фототерапия: осветяване на пътя към здрава кожа

Фототерапия от NanoAsia

Фототерапията с LED маска NANOASIA е модерна процедура, която използва светлинна енергия за стимулиране на клетъчните процеси в кожата. Тази технология е ефективна за лечение на широк спектър от кожни проблеми, включително стареене, акне, розацея и хиперпигментация. Подобряването на микроциркулацията и активирането на клетъчната регенерация водят до видимо подобрение на качеството на кожата.

Безопасност и ефективност

Дългосрочната грижа за кожата изисква всеки наш продукт да преминава през строги процедури за тестване и сертификация. Това е особено важно в козметична ера, където потребителите са все по-осведомени и заинтересовани за съставките, които прилагат върху кожата си. 

В NANOASIA, ние сме посветени на:

 • Безопасност: всички те са свободни от сурови химикали, парабени и синтетични аромати, които могат да предизвикат алергии или други кожни реакции. Използваме само висококачествени съставки, които са безопасни и нежни към кожата.
 • Сертификация по Европейски Стандарти: всеки продукт е сертифициран и отговаря на строгите Европейски стандарти за качество и безопасност. Това гарантира, че получавате продукт, който е проверен и доказано ефективен.
 • Ефективност: благодарение на иновативните нанотехнологии и патентованите формули, предлагат видими резултати още след първата употреба. Ние се ангажираме да предоставяме продукти, които наистина работят и подобряват здравето и външния вид на кожата Ви.
 • Научно Обосновани Решения: всеки продукт е резултат от обширни научни изследвания и разработки, целящи да се възползват максимално от естествените механизми на кожата за подмладяване и възстановяване.

Тези принципи са основата на нашата марка и това, което прави NANOASIA предпочитан избор сред козметолози, дерматолози и пластични хирурзи по целия свят!

 С NANOASIA, Вие не само получавате качествена грижа за кожата, но и спокойствие, знаейки, че използвате продукти, които са безопасни и доказано ефективни!

Предимства за бизнеса

Становището на партньор с NANOASIA отваря вратите към безброй възможности за растеж и развитие!

Ние вярваме в създаването на взаимоизгодни отношения, където успехът на нашите партньори е и наш успех! 

Партньорството с NANOASIA предлага разнообразни предимства, които могат значително да повишат Вашата конкурентоспособност на пазара:

 • Уникалност на продуктите: С предлагането на иновативни продукти, които са без аналог на пазара, Вие автоматично се отличавате от конкуренцията. NANOASIA предлага ексклузивни патентовани формули, които привличат клиентите с високи очаквания за качество и ефективност.
 • Повишаване на лоялността на клиентите: с продуктите на NANOASIA, Вие предлагате на Вашите клиенти решения, които водят до видими и трайни резултати. Това повишава тяхната удовлетвореност и лоялност.
 • Растеж на печалбите: въвеждането на продуктите на NANOASIA в портфолиото Ви може значително да увеличи печалбите Ви, както от услуги в салони и клиники, така и от продажби на продукти за домашна употреба.
 • Обучение и сертификация: NANOASIA предлага обучения и сертификации, които гарантират, че Вие и Вашият екип имате необходимите знания и умения за предоставяне на висококачествени услуги с нашите продукти.
 • Маркетингова и търговска подкрепа: ние подкрепяме нашите партньори чрез маркетингови материали, кампании и промоции, които помагат за увеличаване на видимостта и търсенето на услугите/продуктите.
 • Гъвкави условия за партньорство: предоставяме гъвкави условия, които са адаптирани към нуждите и възможностите на различните бизнеси.

Свързването с NANOASIA не е просто добавяне на нови продукти към Вашия асортимент – то е инвестиция в бъдещето на Вашия бизнес и възможност да предложите на Вашите клиенти иновативна грижа за кожата, която прави разликата осезаема!

Как да станете наш партньор

Стъпката към партньорство с NANOASIA е вълнуващо пътешествие, което отваря нови възможности. Ние ценим всеки един наш партньор и се стремим да улесним процеса на присъединяването към нашата мрежа. 

Ето как можете да станете част от семейството ни:

 1. Изследване и запознаване: първата стъпка е да се запознаете с нашата продуктова гама и философията ни. Посетете нашия уебсайт, прочетете за нашите технологии и принципи на работа.
 2. Свържете се с нас: чрез формата за контакт на нашия уебсайт или директно чрез нашия търговски отдел. Предоставете информация за Вашия бизнес и съществото на интереса към колаборацията.
 3. Обсъдете Вашия бизнес модел: нашият екип ще се свърже с Вас, за да обсъдим подробностите около Вашите бизнес цели и как можем да работим заедно за тяхната реализация. Ще разгледаме Вашите нужди и как нашите продукти могат да се интегрират в процеса.
 4. Обучение и сертификация: преди да започнете да предлагате нашите продукти, Вие и Вашият екип ще преминете през обучение, за да станете сертифицирани специалисти на NANOASIA. Това гарантира, че имате пълния пакет от знания и умения за ефективното използване на нашите продукти.
 5. Стартови пакети: в зависимост от Вашия бизнес модел и изисквания, ще Ви предложим подходящи стартови пакети, които включват необходимите продукти и оборудване за започване.
 6. Официално партньорство: след като всичко е наред и сте готови за старт, подписваме официален договор. Това отбелязва началото на Вашия път като партньор на NANOASIA.
 7. Непрекъсната подкрепа и развитие: ние предлагаме непрекъсната подкрепа, маркетингови материали, обучения и актуализации на продуктите, за да гарантираме Вашия дългосрочен успех.

Присъединявайки се към нас, вие не само ставате част от революционно движение в индустрията за красота, но и се присъединявате към общност, която цени стойността на здравето, качеството и иновациите!

NANOASIA е посветена на успеха на всеки свой партньор, като предоставя не само продукти, но и цялостна подкрепа и ресурси за развитие!

Програма за партньори на NANOASIA

Създадена, за да осигури положителен резултат и пълна удовлетвореност на всички наши сътрудници. 

Основните компоненти на програмата включват:

 • Персонализирана подкрепа: разбираме, че всеки бизнес е уникален, затова предлагаме индивидуализирани решения и поддръжка, адаптирани към специфичните нужди и цели.
 • Обучения и развитие: редовните обучения и семинари са част от нашата ангажираност към високите стандарти и професионализъм. Ние осигуряваме всички необходими знания/умения, за да може всеки участник успешно да представя и прилага нашите продукти.
 • Маркетингова и рекламна подкрепа: предоставяме достъп до широк спектър от маркетингови материали, включително рекламни брошури, плакати и цифрово съдържание, за да подпомогнем нарастването на тяхната видимост и продажби.
 • Ексклузивни права и територии: за определени региони и пазари, ние предлагаме ексклузивни права на дистрибуция, което предоставя преимущество пред конкуренцията.
 • Флексибилност в закупуването: нашата цел е да улесним всеки аспект от сътрудничеството, включително и закупуването на продукти. Предлагаме специални ценови условия и гъвкави системи за поръчка.

Ние сме тук, за да Ви подкрепим на всяка стъпка и да Ви помогнем да израствате и просперирате заедно с нас!

Станете част от нашето растящо семейство и открийте нови възможности за Вашия бизнес с NANOASIA!

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за това как можем да работим заедно за постигане на общ успех в индустрията за красота!

Обучение: отключете потенциала на съвременните техники за подмладяване

NANOASIA предлага задълбочено обучение за специалисти, които искат да се възползват от най-новите методи за подмладяване без инжекции. 

Нашата програма е разработена да Ви запознае с революционни нанопептидни серуми и уникални устройства за газо-течен пилинг, барофореза и LED фототерапия, всички произведени в Южна Корея и притежаващи “WOW ефект” още след една процедура!

Обучението включва:

 1. Практическа част:
  • Запознаване и работа с апарата за газо-течен пилинг, овладяване на техниката за безболезнено подмладяване.
  • Овладяване на барофореза – метод за доставяне на активни съставки в дълбоките слоеве на кожата без инжекции.
  • Прилагане на фототерапия с LED маска NANOASIA за лечение на различни кожни състояния.
 2. Теоретична част:
  • Запознаване с линията продукти на NANOASIA за професионална употреба в салони и за домашни грижи.
  • Получаване на готови протоколи за работа в козметични салони и кабинети, включително ценообразуване и оптимизиране на процедурите.

След завършване на обучението, участниците получават:

 • Сертификат за завършено обучение, потвърждаващ Вашите знания и умения за работа с продуктите и технологиите на NANOASIA.
 • Генерирано търговско предложение със списък от процедури и протоколи, специално адаптирани за Вашата клиника или козметичен кабинет.

Какво казват нашите клиенти и партньори

Една от най-големите ни гордости в NANOASIA е положителната обратна връзка, която получаваме от нашите клиенти и партньори. 

NANOASIA доволни клиенти и партньори положителни резултати безинжекционно подмладяване

Техните истории са това, което ни мотивира да продължаваме да иновираме и да се подобряваме!

 Ето няколко отзива:

„След като започнах да използвам продуктите на NANOASIA, забелязах огромна разлика в състоянието на кожата ми. Сега кожата ми е по-хидратирана, по-гладка и изглеждам значително по-млада.“ 

Мария, клиент

Партньорството с NANOASIA трансформира нашия салон. Предлагането на техните иновативни процедури не само увеличи нашата клиентска база, но и повиши лоялността на съществуващите клиенти.“ 

Иван, собственик на салон за красота

Обученията и подкрепата, които получихме от NANOASIA, бяха изключителни. Сега имаме пълното спокойствие, че предлагаме на нашите клиенти най-доброто от света на козметиката.“ 

Александра, дерматолог

Тези отзиви свидетелстват за ангажираността ни към удовлетвореността на клиентите. 

В NANOASIA, ние не просто продаваме, ние създаваме дългосрочни отношения и помагаме на хората да постигнат най-добрата версия на себе си!

Често задавани въпроси

NanoAsia - често задавани въпроси стани наш партньор

Някои от най-често задаваните:

 1. Как мога да стана партньор на NANOASIA? 

За да започнете процеса на партньорство, моля, свържете се с нас чрез нашия уебсайт или директно с нашия търговски отдел.

 1. Какви обучения предлагате? 

Предлагаме разнообразие от обучения, включително продуктови знания, техники за прилагане и бизнес стратегии.

 1. Как мога да се запиша за обучение? 

Записването за обучение става чрез предварителен контакт с нас по електронен път или телефон. Обучението се провежда след закупуване на необходимото оборудване и серуми NANOASIA.

 1. За кого е подходящо обучението? 

Обучението е идеално за козметолози, дерматолози и всеки професионалист в сферата на красотата, който желае да разшири своите услуги с иновативни и ефективни процедури за подмладяване и грижа за кожата.

 1. Какви са предимствата на тези процедури? 

Главните предимства включват безболезненост, липса на нужда от рехабилитационен период, висока ефективност и възможност за прилагане при различни кожни проблеми и типове кожа. Процедурите са подходящи за използване през цялата година и предлагат дълготраен ефект.

 1. Имат ли противопоказания? 

Въпреки високото ниво на безопасност, процедурите имат определени противопоказания, включително хронични дерматологични заболявания в активна фаза, инфекциозни лезии на кожата, сериозни сърдечно-съдови заболявания и някои други. Винаги е препоръчително да се проведе подробна консултация с клиента преди процедурата!

 1. Мога ли да закупя продукти на NANOASIA за лична употреба? 

Да, нашият онлайн магазин предлага цяла гама продукти за домашна употреба.

Заключение

В NANOASIA, ние сме посветени на предоставянето на иновативни и ефективни решения за кожата, които са безопасни, надеждни и лесни за използване!

Включването на техниките на NANOASIA в практиката Ви не само ще разшири портфолиото Ви от услуги, но и ще предложи на Вашите клиенти иновативни, ефективни и безопасни решения за грижа за кожата!

Обучението, което предлагаме, е ключът към осигуряването на висококачествено обслужване и постигането на изключителни резултати, които ще направят клиентите Ви по-щастливи и по-уверени в себе си! 

Сертифицирането и подкрепата, които предоставяме, гарантират, че ще имате всички необходими инструменти и знания за успешното прилагане на тези вълнуващи процедури.

Всеки, завършил нашето обучение получава възможността да се присъедини към елитна група от професионалисти, които водят в областта на козметологията и естетичната медицина! 

С NANOASIA, Вие не просто предлагате козметични услуги – Вие им предоставяте достъп до най-новите научни постижения и технологии в индустрията за грижа за кожата, което ще ги накара да се връщат отново и отново!

Не пропускайте възможността да разширите Вашия бизнес и да увеличите удовлетвореността на клиентите си с водещите решения за красота и здраве от NANOASIA. 

NanoAsia -контакти свържете се с нас станете наш партньор

Свържете се с нас още сега, за да научите повече за нашите обучения и как можем да Ви съдействаме да процъфтявате!

Запомнете, в инвестицията в образование и качество на услугите Ви се крие ключът към дългосрочния успех и развитие на всеки бизнес в областта на красотата и здравето. 

NANOASIA е винаги на линия, за да бъде Ваш ценен и верен партньор по пътя към целта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *